Renowacja ołtarza polowego w Czernej

Projekt zakładał przywrócenie dawnej świetności ołtarzowi polowemu, znajdującemu się w pobliżu klasztoru karmelitów bosych w Czernej. W ramach przeprowadzonych prac całość terenu została dokładnie odchwaszczona, a zaniedbana roślinność porastająca sam ołtarz przycięta, dzięki czemu udało się odsłonić znajdujące się pod nią dekoracyjne skały.

Wszystkie wolne przestrzenie uzupełniliśmy pasującym kamieniem oraz roślinnością, wpisującą się w otaczający krajobraz i pozostałe elementy naszego założenia. Wszystkie poszczególne działania pozwoliły stworzyć jednolitą kompozycję, która harmonijnie koreluje z przyklasztorną zielenią. Ostateczny rezultat to efekt przemyślanego projektu, ciężkiej pracy oraz optymalnego doboru wykorzystanych roślin i materiałów.

czarna7
czarna8
czarna6
czarna5
czarna4
czarna3
czarna2
czarna1

W celu zapewnienia maksymalnej wygody użytkowników przy korzystaniu z witryny ta strona stosuje pliki cookies.
Kliknij "Zgadzam się", aby ta informacja nie wyświetlała się więcej.